Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
onze shutters

Kleuren en afwerking

Perfect geschilderde plantation shutter

De meeste klanten die shutters willen kopen, gaan uiteraard langs bij een aantal leveranciers zodat ze de shutters, de service en de prijzen kunnen vergelijken.

Van de klanten die bij ons langskomen, gaat ongeveer 85% over tot de aanschaf van shutters. Dit betekent dat een heel groot deel van de (potentiële) klanten hun shutters bij ons bestelt. Als wij onze klanten om feedback vragen, blijkt de kwaliteit van de verf- en beitsafwerking van onze shutters een belangrijke factor te zijn bij hun keuze voor onze shutters.

Wij bieden acht standaardopties voor verfafwerking aan. Met een breed assortiment wittinten (geïnspireerd op het merk Farrow & Ball) en tien standaard beitskleuren voor zowel tulpenboomhout als iepenhout is er altijd een geschikte kleur voor u.

Eén van de redenen waarom de kwaliteit van de verf- en beitsafwerking van onze shutters zoveel wordt geprezen, is de hoge mate van handmatige afwerking tijdens het productieproces. Uw binnenshutters worden met een aantal verschillende verf- of beitslagen gespoten. De shutters en frames worden vervolgens naar een ander deel van de werkplaats verplaatst voor een kwaliteitscontrole. Tussen het aanbrengen van de verschillende lagen verf of beits worden de panelen steeds geschuurd.

Perfect gebeitste shutters

Vervolgens worden de shutters geseald met een lak die tegen uv-licht beschermt, om ervoor te zorgen dat de verf- of beitsafwerking van uw binnenshutters niet vervaagt onder invloed van zonlicht.

Op maat geschilderde of gebeitste shutters


Onze binnenshutters kunnen ook worden afgewerkt met elke kleur verf of beits naar keuze. Geef ons een voorbeeld van de kleur die u voor uw shutters wilt en wij maken die kleur aan. We mengen de verf en spuiten deze op een proeflamel die we aan u opsturen, zodat u kunt controleren of het de juiste kleur is. Deze service is erg populair bij het grote aantal binnenhuisarchitecten die met ons samenwerken bij het ontwerpen en installeren van shutters voor hun klanten.

Kleuren en beits op maat in een vrijwel eindeloos aantal kleuren: dat is uniek voor Shutters Direct. Andere bedrijven bieden de mogelijkheid om de shutters te laten schilderen in kleuren uit het Dulux-verfassortiment, maar onze shutters zijn leverbaar in elke kleur die u wenst. Wij brengen voor deze optie een toeslag van 15% in rekening op uw shutters.© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol