Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
informatie
     Bestelinformatie  Groothandel  Werkgebied  Vacatures  contact


Groothandel

Vakspecialisten kopen bij ons groothandelshutters
Betrouwbare en betaalbare shutters
van de vakspecialist

Shutters Direct heeft een trouwe, vaste groep vakspecialisten die Shutters Direct inschakelen om shutters voor hen te maken. Of het nu gaat om grootschalige commerciële projecten of om kleine eenmalige bestellingen, onze inzet is altijd 100%. Wij werken nauw samen met binnenhuisarchitecten, architecten, projectmanagers en aannemers om alle aspecten van het ontwerp, de productie en de installatie van shutters voor onze rekening te nemen.

Omdat wij het ontwerp en de productie van de shutters in eigen hand hebben, kunnen we ook de meest complexe of specifieke shutterontwerpen voor onze klanten uitvoeren. Dit kan variëren van het gebruik van een specifieke verfkleur voor de shutters van de klant tot het opstellen van een speciaal eenmalig ontwerp.

In welke bedrijfstak u ook actief bent, groothandelshutters van Shutters Direct bieden u een soepele ervaring zonder problemen. Wij kennen de strakke planning en deadlines waar (binnenhuis)architecten en aannemers vaak mee te maken hebben en zorgen ervoor dat u zich voor uw project in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de plantation shutters. Wij volgen uw eisen en specificaties nauwkeurig op en zorgen ervoor dat uw klanten shutters krijgen die er gegarandeerd fantastisch uitzien.

Ten slotte kunt u er niet alleen zeker van zijn dat het hele shuttertraject probleemloos verloopt, maar ook dat de shutters van uw klanten dankzij onze unieke shutters de aandacht trekken.

Wij zijn er om u te helpen, dus neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over uw volgende shutterproject.


© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol