Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
blinds
     Houten Blinds  Tijdelijke Blinds


Down Load PDF Download PDF Hier

Tijdelijke blinds

Geen gaten, geen gedoe - Geen probleem!

 • Tijdelijke blinds (of opplakblinds) van Shutters Direct zijn een fantastische innovatie op het gebied van raambekleding. Deze blinds van vinyl zijn ontworpen als tijdelijke raambekleding en het kost maar een paar minuten om ze te installeren. Er blijven geen gaten achter als u ze weer verwijdert.

  Hebt u raambekleding nodig terwijl u wacht op de levering van uw nieuwe shutters? Duurt het nog weken voordat uw gordijnen klaar zijn, maar wilt u tot die tijd bescherming tegen nieuwsgierige blikken? Tijdelijke blinds van vinyl zijn de perfecte, betaalbare oplossing - beter dan lakens voor de ramen hangen!

  Onze tijdelijke blinds zijn leverbaar in twee standaardformaten en worden met een schaar op maat geknipt, zodat ze precies op uw raam passen. Is uw raam groter dan ons standaardformaat? Koop dan 2 of 3 blinds om uw raam over de hele breedte te bedekken.

  Tijdelijke blinds bestellen

  o Het opmeten van uw raam is heel eenvoudig! U hoeft alleen de breedte en hoogte te meten van het oppervlak dat u wilt bedekken. Onze tijdelijke blinds zijn leverbaar in 2 formaten - 1220 mm of 915 mm breed, beide met een lengte van 1900 mm. De blinds kunnen in de breedte worden bijgeknipt en u kunt zo veel blinds gebruiken als nodig om het oppervlak in de breedte en hoogte te bedekken.
  o Bestel uw opplakblinds online of telefonisch.
  o U ontvangt uw tijdelijke blinds de volgende werkdag.
  o Het kost slechts een paar minuten om uw tijdelijke blinds te installeren!
  o Neem de tijdelijke blind uit de doos.

 • o Verwijder de tape van de bovenkant van de blind.
  o Druk het zelfklevende bovenste gedeelte van de blind op uw raam.
  o Dat is alles! Uw tijdelijke blinds zijn geïnstalleerd en klaar voor gebruik.
  Shutters Direct was het eerste bedrijf in de Benelux dat tijdelijke blinds (opplakblinds) introduceerde

  Deze opplakblinds zijn gemaakt van vinyl van hoge kwaliteit en ze zijn uniek doordat ze eenvoudig kunnen worden geopend en gesloten dankzij het ‘koord- en schakel’-systeem. Houd de schakelaar vast, duw de blind naar boven, laat de schakelaar los en klaar! De blind blijft open in de door u gekozen positie. ’s Avonds drukt u gewoon op de schakelaar en de blind wordt gesloten.

  Tijdelijke blinds kunnen direct op het glas of op uw kozijnen van aluminium of ongeplastificeerd pvc worden geplaatst. Als u houten of geverfde kozijnen hebt, kunt u de opplakblinds het beste op het glas plakken, om te voorkomen dat u de verf beschadigt als u de blinds verwijdert. De vinyl blinds zijn licht grijs van kleur voor een neutrale afwerking van uw interieur. De blinds verduisteren niet volledig, maar maken de kamer donker. Nog belangrijker: ze voorkomen dat nieuwsgierige voorbijgangers uw kamer binnen kijken.

  Onze tijdelijke blinds zijn altijd op voorraad en worden normaal gesproken binnen twee werkdagen geleverd. Onze blinds van standaardformaat kosten slechts 13.99 (plus verzendkosten), dus we zijn ervan overtuigd dat dit de meest betaalbare oplossing is om iets te doen aan de ‘net verhuisd’-look van uw huis.© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol