Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
onze shuttersOnze shutters

Unieke plantation shutters
van Shutters Direct


 • Shutters Direct is gevestigd in Roosendaal (Noord-Brabant), maar wij verkopen onze topkwaliteit shutters in de hele Benelux. Shutters Direct is de enige shutterleverancier die deze unieke shutters verkoopt en de volledige service levert, vanaf het opmeten tot en met de installatie.

  Shutters Direct is verantwoordelijk voor alle aspecten van het ontwerpen, opmeten, produceren en installeren van uw plantation shutters. De plantation shutters worden gemaakt volgens unieke specificaties en ontwerpen die exclusief zijn voor Shutters Direct. Wilt u weten waarom onze shutters de ‘wowfactor’ hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies van onze consultant. U kunt onze showroom bezoeken of hij kan bij u thuis langskomen. Aan u de keus. Het is tenslotte veel gemakkelijker om u in een persoonlijk gesprek uit te leggen wat onze plantation shutters en onze service uniek maakt.

  Maar leest u eerst verder om een beter idee te krijgen waarom onze plantation shutters uniek zijn…
  o Wij maken alleen shutters van topkwaliteit hardhout, zoals hout van de tulpenboom (Amerikaanse linde), phoenixboom en iep.
  o De prijsstelling van onze shutters is heel eenvoudig. U kunt, zonder extra kosten, kiezen uit een gewone bedieningslat of een verborgen bedieningslat (Clearview). Ook kunt u uw favoriete kleur kiezen voor de scharnieren van uw shutters. Fantastische shutters, eenvoudig geprijsd.
  o Onze plantation shutters zijn leverbaar in verschillende profielformaten, zodat u het formaat kunt kiezen dat het beste bij uw interieur past. De detail- en ontwerpopties van onze shutters zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar.
  van kwaliteitsleverancier Shutters Direct


 • o Onze shutters kunnen in een groot aantal vormen en formaten worden ontworpen, zodat ze vrijwel overal kunnen worden gebruikt. We kunnen alle frame- en profielformaten op maat maken, zodat de shutters perfect passen op uw ramen.
  o De lamellen van onze shutters kunnen in beide richtingen worden gekanteld. Hierdoor zien de shutters er niet alleen beter uit, maar werken ze ook beter. De meeste andere shutters kunnen, van binnenuit gezien, alleen naar boven toe worden gesloten.
  o Voor onze shutters gebruiken we enkele unieke productietechnieken waardoor ze sterker zijn dan alle andere type shutters. Onze shutters zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan.
  o Wij houden alle aspecten van het ontwerp, de productie en de installatie van onze shutters in eigen hand. We kopen niets in via derden. Uw shutters gaan direct van de consultant naar de preproductie-ontwerpstudio. Alles wordt rechtstreeks door Shutters Direct afgehandeld. Op die manier kunnen wij garanderen dat u van begin tot einde in veilige handen bent...
© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol