Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
over ons


Shuttershowrooms

Bezoek onze shuttershowroom
...of wij komen met onze shutters naar u toe


 • De beste manier om een beeld te krijgen van welke shutters bij u passen is door ze zelf te zien en te voelen. Dat kan in onze showroom in Roosendaal. De showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid op de nabijgelegen Nieuwe Markt. Klik hier voor de adresgegevens van onze shuttershowroom en voor een routebeschrijving.
  Kom gerust bij ons langs om onze plantation shutters te bekijken en advies te vragen over het ontwerp van uw shutters. Bel ons even van tevoren zodat we tijd kunnen vrijmaken om al uw vragen te beantwoorden.

  Neem in elk geval contact met ons op voordat u langskomt als u speciale eisen hebt met betrekking tot uw shutters.

  In onze shuttershowroom in Roosendaal kunt u een groot aantal verschillende plantation shutters bekijken en een van onze medewerkers bespreekt graag de verschillende opties voor de shutters met u.

  Bekijk hoe uw shutters eruitzien op twee verschillende achttiende-eeuwse erkers. Gewone shutters en shutters tot aan het plafond zien er heel anders uit.
  Kies uit de verschillende lamellenbreedten en shutterkleuren die wij bieden en die u in de showroom kunt bekijken.

  U kunt bij onze shutterdeskundigen terecht met alle vragen over de aanschaf van uw shutters. Als u foto’s van uw ramen meeneemt, kunnen wij u foto’s laten zien van shutters die op vergelijkbare ramen zijn geïnstalleerd.


 • U kunt met alle vragen over de aanschaf van uw shutters terecht bij een van onze shutterdeskundigen. Als u foto’s van uw ramen meeneemt, kunnen wij u weer foto’s laten zien van shutters die zijn geďnstalleerd op vergelijkbare ramen.

  Shutters zijn een grote investering. Het kan daarom een goed idee zijn om onze shutters te bekijken in onze showroom, gelegen naast ons hoofdkantoor en magazijn. Dat is dikwijls de beste manier om er zeker van te zijn dat u het beste advies over uw binnenshutters krijgt.

  Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken, dan kunnen wij ervoor zorgen dat onze consultant u thuis bezoekt. We brengen onze shuttershowroom naar u toe! Onze shutterconsultants hebben ruime ervaring met betrekking tot het ontwerpen en installeren van shutters en als ze zelf uw ramen kunnen bekijken, kunnen ze u precies vertellen welke opties er zijn voor uw plantation shutters. Op die manier hoeft u geen tijd te verpillen met het beschrijven van uw ramen, want de consultant kan uw ramen bekijken en u adviseren over het beste ontwerp voor uw shutters.

  Van Groningen tot Maastricht – waar dan ook in Nederland (en daarbuiten): als u op zoek bent naar shutters, kom bij ons langs om over uw shutters te praten of maak een afspraak en er komt een deskundige naar u toe!

  Bel naar +31 (0)165 392066 en neem de eerste stap om Shutters Direct bij u thuis uit te nodigen of stuur ons een e-mail met uw vragen over shutters.


© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol