Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
over ons
     Waarom Shutters Direct  Uitzonderlijk service  Wat klanten zeggen  Shuttershowrooms  Nieuws


Uitstekende service

Unieke shutters met een deskundig ontwerp

 • Voor ons is de keuze voor een leverancier van uw plantation shutters heel eenvoudig. U wilt de beste service en shutters van uitstekende kwaliteit. Wij willen graag dat u onze shutters kiest voor uw woning. Als wij u op welke manier dan ook teleurstellen, bent u dus teleurgesteld in onze shutters of service en dan vertelt u dat door aan uw vrienden. Dat willen wij uiteraard voorkomen.

  Hoe?

  o Door uw telefoontje of e-mail direct en professioneel te beantwoorden
  o Door u nuttig en vrijblijvend advies van onze consultant te geven over uw shutterontwerp
  o Door houten shutters van topkwaliteit tegen scherpe prijzen te bieden
  o Door u tijdens het hele bestelproces op de hoogte te houden van de status van uw bestelling
  o Door u te laten bellen door onze shutterconsultant of timmerman als hij of zij bijvoorbeeld vaststaat in de file
  o Door de plantation shutters te laten installeren door een beleefde, keurige timmerman…
  o …die bovendien een gratis verzorgsetje voor uw nieuwe shutters achterlaat
  Wij zijn ervan overtuigd dat u dan aan uw vrienden zult vertellen over de shutters van Shutters Direct en over uw ervaring met Shutters Direct. Zo kunnen wij ons succesvolle bedrijf voortzetten.

 • Daarom zet iedereen bij Shutters Direct zich niet alleen in om fantastische plantation shutters te ontwerpen en te installeren, maar ook om een service te bieden die uw verwachtingen overtreft. De aanschaf van shutters is een grote investering – dat begrijpt het team van Shutters Direct maar al te goed. En dan maakt het niet uit of u één shutter voor een klein raam laat installeren of uw hele huis laat uitrusten met plantation shutters.

  U kunt hier lezen wat onze shutters uniek maakt en waarom het een verstandige investering is – terwijl u bij andere aanbieders plantation shutters op de markt helaas vaak bedrogen uitkomt. Maar we willen u ook graag vertellen waarom de service die wij bieden uniek is ten opzichte van andere shutterleveranciers.

  Shutters Direct bestaat sinds 2005 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van houten plantation shutters in de Benelux. Het shutterbedrijf is opgericht door twee directeurs die zelf een slechte ervaring hadden bij het kopen van plantation shutters. Door die ervaring zagen ze een gat in de markt voor een kwaliteitsleverancier van plantation shutters.

  Op dat moment bestond er in Nederland en daaromheen weinig keuze op het gebied van plantation shutters. De meeste bedrijven die shutters verkochten, kwamen pas langs nadat de bestelling was bevestigd, en dat vonden wij eerlijk gezegd belachelijk! Wij vinden namelijk dat de service en de kennis over shutters optimaal moeten zijn, en daarin schieten de bedrijven die plantation shutters verkopen flink tekort. De aanschaf van shutters is geen kleine aankoop. Daarom is het volgens ons belangrijk plantation shutters te kopen bij een bedrijf waarbij je het gevoel krijgt dat het weet waar het mee bezig is en dat een uitstekend resultaat levert bij het ontwerpen en installeren van onze houten shutters.

 • Beide directeurs hebben een achtergrond als senior managers op het gebied van klantenservice. De grondslag van het succes van het bedrijf was dan ook om ervoor te zorgen dat iedereen die voor Shutters Direct werkt alles over shutters en succesvolle shutterontwerpen weet, en om klantenservice te bieden waarbij de klant centraal staat.

  door onze deskundige medewerkers

  Iedere medewerker van Shutters Direct wordt grondig en steeds weer opgeleid in de verschillende vakgebieden van het shutterbedrijf. Dit garandeert dat alle medewerkers voldoende kennis hebben van het bedrijf, van onze shutters en van onze klanten.


© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol