Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
onze shutters
Woordenlijst shutters

Praat mee over shutters..
met dé shutterleverancier in de Benelux

Het uitzoeken van shutters lijkt een hele toer. Niet alleen wilt u uitzoeken wie de beste leverancier is om uw shutters te laten ontwerpen en installeren, maar u krijgt ook nog eens te maken met diverse nieuwe termen!

Wij willen graag duidelijkheid bieden over alles wat we doen. Daarom hebben we dit overzicht samengesteld van alle onderdelen waaruit uw raamshutters bestaan.

Bovenbalk
- Het massieve deel helemaal bovenaan het shutterpaneel.

Benedenbalk
- Het massieve deel helemaal onderaan het shutterpaneel.

Middenbalk
- Shutters kunnen worden ontworpen met een massief horizontaal stuk hout. Dit deel van de plantation shutters wordt de middenbalk genoemd, ook wel de scheidingsbalk of de steunbalk. De middenbalk geeft de structuur van het shutterpaneel steun en maakt het sterker. Bij shutters met een middenbalk kunnen de lamellen in het bovenste en onderste gedeelte apart worden bediend, wat verschillende praktische voordelen heeft.

Frame
- Shutters worden met hun eigen frames geïnstalleerd. Er zijn verschillende frameopties beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw shutters en uw ramen past.

Post
- De post van een shutter is het massieve verticale deel van het shutterpaneel. De post is leverbaar in een groot aantal verschillende ontwerpen zodat er altijd een ontwerp is dat past bij uw wensen.

Waarom neemt u niet meteen contact met ons op voor een gratis

 


© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol