Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
informatie
     Bestelinformatie  Groothandel  Werkgebied  Vacatures  contact


Bestelinformatie

Perfect geprijsde plantation shutters


 • Shutters Direct wil ervoor zorgen dat uw ‘shutterzoektocht’ simpel, prettig en probleemloos verloopt. Bij het kopen van shutters zijn er veel factoren die u moet overwegen. Daarom adviseren wij potentiële klanten de tijd te nemen om de verschillende plantation shutters en massieve shutters die in de Benelux verkrijgbaar zijn goed te bekijken. Pas dan bent u in een goede positie om te beoordelen welke shutterspecialist u de beste kwaliteit shutters en service kan bieden.

  Wij adviseren iedereen die overweegt om shutters te kopen om eerst de nuttige informatie op deze website door te lezen. Vanzelfsprekend willen wij het liefst met u samenwerken als u besluit shutters aan te schaffen. Ook staat het u altijd vrij om contact met ons op te nemen als u vragen hebt over shutters of advies nodig hebt. U kunt ons per e-mail foto’s van uw ramen opsturen, zelfs als u nog niet zover bent om shutters te bestellen. Wij geven u dan vrijblijvend ontwerpadvies over welk type shutters het beste bij uw ramen past.

  ...en 100% perfect geďnstalleerd

  We ontwerpen en installeren alleen plantation shutters die perfect werken, die voldoen aan uw én onze eisen en die er fantastisch uitzien. Dus als wij denken dat u beter een andere soort raambekleding kunt kiezen, dan laten wij u dat weten.
  Iedereen heeft uiteraard een eigen budget en wij geven al onze potentiële klanten graag een ruwe prijsindicatie voor hun shutters.


 • Bij het bestellen van op maat gemaakte shutters moet u met veel factoren rekening houden. Het is niet hetzelfde als even online een tv bestellen. Om u het allerbeste advies over uw plantation shutters en uw ramen te kunnen geven, vragen we u dan ook om ons de (ruwe) afmetingen van uw ramen op te sturen. Wij sturen u direct een offerte waarin alle kosten zijn inbegrepen.

  Wij hebben voor een prijsopgave van uw shutters geen exacte afmetingen nodig. Meet de breedte en hoogte van uw ramen ongeveer op met behulp van een meetlint, zoals hieronder aangegeven.

  Zodra u de offerte voor uw shutters hebt ontvangen, maken wij een afspraak met u voor een advies bij u thuis. Geen gedoe en het is geheel vrijblijvend. Onze consultant komt bij u langs om u een duidelijk, eerlijk advies te geven over de ontwerpopties die beschikbaar zijn voor uw ramen, en maakt dan een definitieve offerte voor u.

  De installatie vindt gemiddeld 10 weken na het plaatsen van de bestelling plaats.

  Als u nog vragen hebt, neemt u dan vooral contact op met dé shutterspecialist: Shutters Direct.


© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol