Language
kelly hoppen shutters

 

Kelly Hoppen Shutters - De eenvoud zelf

“Kelly werkt al jaren met houten shutters voor onze partners in Engeland en dan voornamelijk in projecten waar zij speciaal voor gevraagd wordt. In Engeland staat zij voor een luxueus design, en haar naam roept taupe, grijs en zwart op, maar voor haar shutters maakt Kelly ook vaak gebruik van speciaal samengestelde verven en beitsen .

Na gezien te hebben hoe Kelly haar visie uitdrukte, van concept tot eindproduct, waren we ervan overtuigd dat deze shutters een veel groter publiek waard waren dan enkel het handvol uitverkoren klanten dat van de Kelly Hoppen shutters in hun huis kon genieten. Zo is het merk Kelly Hoppen Shutters ontstaan.

We hebben het genoegen u Kelly Hoppens unieke collectie exclusieve shutters voor binnen te presenteren. Ze zijn verkrijgbaar in de verfkleuren (mat en hoogglanzend) en beitsen gemengd met witkalk – een techniek ontworpen door Kelly zelf - die haar ontwerpstijl belichamen. Kelly’s shutters creëren warmte die binnen ieders bereik ligt.

De collectie bestaat uit shutters met horizontale latten van 64mm, 89mm of 114mm en zijn natuurlijk allen ontworpen door Kelly.


Platte hoekige lijnen vullen Kelly’s strakke architecturale designesthetiek aan


Kelly Hoppen Shutters is werkelijk een verfrissende,
buitengewone collectie in de interieurwereld. U kunt nu een prachtig staaltje interieurkunst in huis halen.

Kelly Hoppen Shutters - De eenvoud zelf