Language
kleuren en afwerking


 

Waarom kelly hoppen shutters?

Kelly Hoppen Shutters is een uniek merk dat ontworpen is door de vooraanstaande Engelse interieurontwerpster, Kelly Hoppen MBE.

Onlangs zei Kelly in een interview:

“ Ik ben op een punt in mijn ontwerpcarrière beland waar ik liever voor minder op een raam ga. Vroeger hield ik ervan ramen weelderig te versieren maar nu gebruik ik vaker houten shutters of eenvoudige linnen panelen in mijn ontwerpen.

Shutters zijn een vaste waarde in mijn ontwerpen geworden. Ik ben een echte “lichtjunkie”, en mits het ontwerp correct is, laten shutters veel licht binnen, waardoor de kamer fris en natuurlijk aanvoelt. Er zijn uiteraard momenten dat je het licht niet wilt zien, en dan bieden de shutters de perfecte oplossing- lekker veel licht als de panelen open staan en complete duisternis als de panelen dicht zijn.

Mijn eigen shutters zijn ontworpen in een breed kleuren- en stijlenpalet dat naar mijn gevoel de perfecte combinatie is van functionaliteit en stijl, ongeacht het ontwerp van je huis”
Kelly en Shutterly Fabulous hebben hun partners met zorg geselecteerd om haar exclusieve shutters in Europa te introduceren. Ze werken samen met Shutters Direct, een gespecialiseerde vertegenwoordiger van shutters in de Benelux, om zo het vakmanschap en de professionaliteit te waarborgen, wat voor ’een dergelijk exclusief merk van shutters absoluut een vereiste is.”

Aangezien elk personeelslid van Shutters Direct een expert op gebied van shutters is, kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen prachtige shutters krijgt, maar ook een voortreffelijke service en een ongeëvenaarde aandacht voor details.