Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
onze shutters


FSC-gecertificeerde duurzame houten shutters – exclusief bij Shutters Direct


Houten shutters worden vaak aangeprezen als afkomstig van hout uit duurzame bronnen, maar welke garantie hebt u als klant dat dit ook echt het geval is?

Bij Shutters Direct willen we onze klanten zoveel mogelijk informatie bieden zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken uit alle shutterleveranciers. Onze houten shutters van tulpenboom en iep zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hardhout. Dat is natuurlijk mooi – maar wat betekent dat eigenlijk?

FSC staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een onafhankelijke non-profitorganisatie die zich bezighoudt met het stimuleren van verantwoordelijk bosbeheer. Kort samengevat willen zij ervoor zorgen dat hout zodanig wordt verbouwd, gekapt en herplant dat dit geen negatieve gevolgen heeft voor het milieu. Voor elke boom die wordt omgehakt worden 2 of 3 bomen herplant. Omdat veel houtproducten worden gemaakt van illegaal gekapt hout, vinden wij het belangrijk dat onze klanten onze houten shutters met een gerust geweten kunnen kopen, in de volle wetenschap dat het hout 100% milieuvriendelijk is.

Het verkrijgen van FSC-certificering is een grondig proces. Ons volledige bedrijfsproces is onder de loep genomen en dit heeft uiteindelijk tot een FSC-goedkeuring geleid. U kunt er dus zeker van zijn dat uw shutters FSC-gecertificeerd zijn vanaf het moment dat het eerste jonge boompje wordt geplant totdat de boom wordt gekapt, en vanaf het moment dat de onderdelen van de shutters worden gemaakt tot en met het moment van installatie bij u thuis.

Meer informatie over onze FSC-gecertificeerde shutters, alleen verkrijgbaar bij Shutters Direct

Wilt u meer informatie over FSC-gecertificeerde shutters, bel ons dan op +31 (0)165 392066 of stuur ons een e-mail. Wij horen graag van u!© Shutters Direct Netherland 2009
Website Designed by Latestsol