Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
onze shutters


Buitenshutters

 • Met trots kondigt Shutters Direct hun nieuwe assortiment buitenshutters aan dat in 2009 wordt gelanceerd.

  Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams.

  Van begin tot einde - alles inbegrepen.

  Onze buitenshutters
  Multifunctionele buitenshutters bieden veiligheid, bescherming tegen de zon, beperking van stormschade, een esthetisch effect en energiebesparing.

  Shutters Direct maakt alleen gebruik van duurzame materialen van de beste kwaliteit. De shutters zijn zodanig gemaakt dat ze een optimale sterkte bieden, waardoor uw shutters gegarandeerd lang mee gaan.

  Materialen
  Onze shutters zijn leverbaar in twee verschillende materialen - rood cederhout en aluminium. Beide materialen hebben hun eigen unieke voordelen: gemoffeld lichtgewicht aluminium is weerbestendig en rood cederhout geeft een traditioneel klassiek effect.

  Maatwerkopties
  Volledig functioneel openen, sluiten en afsluiten of een esthetische verbetering voor uw huis.

  Schuifshutters of vouwshutters? In de dag of op de dag?
  Wij kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor uw toepassing en omstandigheden.

  Kleuren
  Shutters Direct biedt gemoffelde deklagen, afwerking en kleuren - vraag uw projectmanager om meer informatie.

 • Scharnieren
  Wij bieden onze klanten de beste keuze uit op maat gemaakte scharnieren om er zeker van te zijn dat uw panelen precies zo blijven zitten als we ze hebben geïnstalleerd. Op belasting getest en gecoat ter bescherming tegen de elementen. In traditionele en moderne ontwerpen, zodat er altijd een ontwerp is dat bij uw huis past.

  Openen, schuiven en vouwen
  Afhankelijk van hoe uw huis is ingedeeld, is het mogelijk om shutters te combineren die openen, vouwen of vastzitten. Dit is heel erg afhankelijk van hoe dicht de shutters in de buurt worden geplaatst van regenpijpen, andere ramen, deuren, brievenbussen,

  hekken, buitenkranen, enzovoort.
  Dit zijn maar een paar voorbeelden van problemen die onze professionele teams kunnen herkennen en waar ze u als klant op kunnen wijzen. U kunt er zeker van zijn dat onze adviseurs u in de onderzoeksfase de beste oplossing voor uw situatie bieden.

  De keuze is aan u – de prijs blijft hetzelfde.

  Shutters Direct - Direct naar u
© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol