Shutters Direct
Direct Prices - Direct to You
Language
blinds
     Houten Blinds  Tijdelijke Blinds

Eindeloze mogelijkheden met

Houten Jaloezieën

 • Onze houten jaloezieŽn zijn de perfecte sfeermakers. Net als shutters halen ze het beste naar boven in zowel een modern als een klassiek interieur. Uiteraard kunt u tot in de puntjes bepalen hoeveel licht u, wanneer en vanuit welke invalshoek, binnen laat komen.

  Uw design

  Alle jaloezieŽn zijn gemaakt van Basswood, ofwel Lindenhout. U bepaalt echter zelf de uitstraling door uw keuze voor de diepte van de houtnerf, uw kleur- en beitskeuze, uw keuze in bovenlijsten en het mechanisme. Al onze jaloezieŽn komen met een houten bovenlijst en de kleur van het onderpaneel matcht precies met de door u gekozen kleur. Ook de accessoires kunt u volledig personaliseren. U kunt kiezen voor luxe ladderbanden in de breedte van uw keuze. U bepaalt ook zelf aan welke kant u de houten of metalen tuimelstok of trekkoord wilt hebben. Zo krijgen uw jaloezieŽn een persoonlijke finishing touch. Laat u inspireren in onze fotogalerij.

  Bespaar met inmeten en montage
  Shutters and Blinds Direct maakt uw houten jaloezieŽn volledig op maat in eigen fabriek. Omdat wij direct aan u, de consument leveren, krijgt u onze hoogwaardige jaloezieŽn tegen een eerlijke consumentenprijs. Wilt u nog meer besparen dan kan dit door zelf uw jaloezieŽn in te meten en te monteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor inmeten en monteren door ons gespecialiseerde montageteam.

  Onze collecties
  Wij van Shutters and Blinds Direct bieden u drie hoogwaardige collecties houten jaloezieŽn: Brighton, Burlington en Vermont. Maak kennis met de mogelijkheden van deze drie collecties.
 • Brighton Collection
  Onze basiscollectie houten jaloezie tegen geweldige prijzen. Deze reeks is verkrijgbaar in zes kleuren met en zonder ladderband. Verkrijgbaar met 35 mm en 50 mm panelen. Prijzen al vanaf 41 euro ex BTW. Geleverd in de Benelux..

  Click here for more information on Brighton blinds

  Burlington Collection
  Een wat ďluxereĒ uitvoering dan de Brighton Collectie hetgeen zich uit in meer opties en mogelijkheden. U kunt binnen de Burlington Collectie kiezen uit 5 verschillende reeksen met ieder zijn eigen aparte kenmerk.

  o Essentials: Biedt de keuze uit 50, 35 and 25mm lamellen.
  o The Gloss Look: High gloss ofwel hoogglans afwerking.
  o Perfect Grains: Zichtbare houtnerf door beitsafwerking.
  o Soft Grains: Rijke kleurcollectie met zichtbare houtnerf.
  o Shutter Look Alike: Het effect van houten shutters.  Click her for more information on our Burlington range

  Vermont Collection

  Een topcollectie van handgemaakte, basswood jaloezieŽn die de natuurlijke schoonheid weerspiegelt. Iedere lamel wordt handmatig geselecteerd om zo de perfecte kleurlijn te verkrijgen. Kies uit een van onderstaande 9 reeken

  o Classics: Rijkelijk afgewerkte basiskleuren
  o Colours: Pastelkleuren die een echte ďdesignerlookĒ
  o Naturals: Zichtbare diepe houtnerf, solide afgebeitst.
  o Rustics: Zacht antieke kleuren
  Click her for more information on Vermont Collection
 • o Deep Grain: Een voelbaar diepe houtnerf
  o Metalics: Trendy metallic kleuren
  o Distrested: Aged woods for a drift wood type colour.
  o 35mm collection: Subtiele lammellen voor smallere ramen
  o Shutter Look Alike: Het effect van houten shutters.
  Click her for more information on Vermont Collection


© Shutters Direct Netherland 2009
Website Re Designed by Latestsol